Piece konwekcyjne

Piec konwekcyjny jest niezbędnym elementem w każdej profesjonalnej kuchni gastronomicznej. Zaletą każdego pieca konwekcyjnego jest wydajne pieczenie różnorodnych mięs oraz pieczywa a także krótki czas pieczenia, co ułatwia pracę w kuchni.

Używając konwencji (wprowadzenie ciepłego powietrza w ruch) w urządzeniu panuje taka sama temperatura i potrawy pieką się szybciej i równomiernie bez konieczności przewracania potraw. Dzięki temu nie tylko pieczemy wiele porcji równocześnie, ale również pieczemy różne potrawy w tym samym czasie, gdyż zapachy i smaki nie mieszają się ze sobą.

Piec konwekcyjny FC 60 TQ z Turbo Quartz, 4 x 450x340 mm, P 3 kW Piec konwekcyjny FC 60 TQ z Turbo Quartz, 4 x 450x340 mm, P 3 kW
Cena:

5 522,70 zł

Cena netto: 4 490,00 zł

szt.
zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl