Piec konwekcyjny jest niezbędnym elementem w każdej profesjonalnej kuchni gastronomicznej. Zaletą każdego pieca konwekcyjnego jest wydajne pieczenie różnorodnych mięs oraz pieczywa a także krótki czas pieczenia, co ułatwia pracę w kuchni.
Używając konwencji (wprowadzenie ciepłego powietrza w ruch) w urządzeniu panuje taka sama temperatura i potrawy pieką się szybciej i równomiernie bez konieczności przewracania potraw. Dzięki temu nie tylko pieczemy wiele porcji równocześnie, ale również pieczemy różne potrawy w tym samym czasie, gdyż zapachy i smaki nie mieszają się ze sobą.
3 053,93 zł
Cena netto: 2 482,87 zł
2 399,42 zł
Cena netto: 1 950,75 zł
7 376,31 zł
Cena netto: 5 997,00 zł
5 522,70 zł
Cena netto: 4 490,00 zł