Warniki, podgrzewacze, termosy

Warniki na wodę to niemal obowiązkowe wyposażenie bufetu w hotelu, pensjonacie czy sali bankietowej. Sprawdzają się na weselach, bankietach, konferencjach i innych imprezach okolicznościowych. Warniki gastronomiczne to urządzenia, które pozwalają na przygotowanie i utrzymanie temperatury dużych ilości wrzątku czy gorących napojów. Ich prosta obsługa sprawia, że są bardzo popularne i często używane. Wykonanie ze stali nierdzewnej sprawia, że urządzenia te są bardzo trwałe i proste w utrzymaniu czystości. 

Termosy gastronomiczne na płyny doskonale sprawdzają się w gastronomii. Są przydatne w cateringu i są idealnym rozwiązaniem do przechowywania i transportowania gorących lub zimnych napojów.

Termosy na żywność dzięki odpowiedniej konstrukcji, gwarantują właściwą izolację termiczną potraw znajdujących się wewnątrz urządzenia. 

Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide CSV-20 Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide CSV-20
Cena:

3 114,36 zł

Cena netto: 2 532,00 zł

szt.
zobacz więcej
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide CSV-26 Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide CSV-26
Cena:

3 428,01 zł

Cena netto: 2 787,00 zł

szt.
zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl