Blog kategorie

Kotleciarki elektryczne do mięsa

Jeżeli prowadzą Państwo działalność gastronomiczną w postaci restauracji, pensjonatu czy hotelu, gdzie podawane do spożycia jest mięso, wybór odpowiedniej kotleciarki jest niezwykle ważny. Właściwe zmiękczenie mięsa przed smażeniem to podstawa smacznego steku czy kotleta. Kotleciarka elektryczna/steaker to urządzenie, które znakomicie sprawdzi się również w sklepie mięsnym.

Kotleciarki/steakery oferowane w naszym sklepie charakteryzują się wysoką wydajnością i łatwą obsługą i są  odpowiednie do codziennej, ciągłej pracy. Wszystkie urządzenia spełniają wymagane normy higieny i bezpieczeństwa.

W międzyczasie polecamy zapoznać się z resztą wyposażenia sklepów spożywczych

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl