Jeżeli prowadzą Państwo działalność gastronomiczną w postaci restauracji, pensjonatu czy hotelu, gdzie podawane do spożycia jest mięso, wybór odpowiedniej kotleciarki jest niezwykle ważny. Właściwe zmiękczenie mięsa przed smażeniem to podstawa smacznego steku czy kotleta. Kotleciarka elektryczna/steaker to urządzenie, które znakomicie sprawdzi się również w sklepie mięsnym.
Kotleciarki/steakery oferowane w naszym sklepie charakteryzują się wysoką wydajnością i łatwą obsługą i są odpowiednie do codziennej, ciągłej pracy. Wszystkie urządzenia spełniają wymagane normy higieny i bezpieczeństwa.
W międzyczasie polecamy zapoznać się z resztą wyposażenia sklepów spożywczych
Kotleciarka (steker) do mięsa KM20
Kotleciarka (steker) do mięsa KM20
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka (steker) do mięsa KM27/TC12
Kotleciarka (steker) do mięsa KM27/TC12
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka (steker) do mięsa KM27/TC22
Kotleciarka (steker) do mięsa KM27/TC22
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka (steker) do mięsa S20
Kotleciarka (steker) do mięsa S20
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka / steaker ręczny T-404
Napędzane ręcznie dwa komplety stalowych ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec.
Swobodny dostęp do urządzenia pozwala na pracę z dużymi i grubymi porcjami surowca. Prosty demontaż i czyszczenie. Tylko 4 elementy zestawu nacinającego.
Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
Dostępność: Dostawa w ciągu 14-21 dni
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka / steaker Edertal FM 35 (napęd + wałki do rozbijania mięsa)
Urządzenie do skruszenia i cięcia mięsa oraz wstępnego przygotowywania potraw mięsnych np. kotletów schabowych.
Dostępność: dostępny na zamówienie (3-15 dni roboczych)
Wysyłka w: 14 dni
Kotleciarka, steaker, Victor Pro, skruszacz do mięsa, 420 steków na godzinę
Urządzenie Victor Pro służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.
- Wymiary: 500 x 310 x 500.
- Maksymalna szerokość nacinanego mięsa 158 x 23 mm.
- Moc 370 kW. Waga 20,00 kg.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka / Steaker Bizerba + wkład nacinająco-kruszący S011
Najwygodniejszy profesjonalny steaker.
Wkład S011 nacinająco-kruszący do steaków i kotletów (w odróżnieniu od wkładu S012 - bardziej nacina włókna niż rozbija mięso).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka / steaker Hendi
– prędkość zespołów noży zmiękczających 75 obr./min
– silnik chłodzony wbudowanym wentylatorem - obudowa - stal nierdzewna
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Przystawka do mięsa drobiowego do kotleciarki / steakera Hendi (975305)
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Przystawka do mięsa na shoarmę do kotleciarki / steakera Hendi ( 975305)
– Obudowa i noże ze stali nierdzewnej
– 2 zespoły noży tnących na paski o szerokości ok. 4 mm
– Długość wałka 165 mm
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka / Steaker Bizerba + wkład nacinająco-kruszący S012
Najwygodniejszy, dostępny na rynku profesjonalny steaker.
Wkład S012 nacinająco-kruszący do steaków i kotletów Wkładka do zmiękczającego rozcinania i spinania włókien mięsa S 012 ze spiralnie rozłożonymi tarczami (w odróżnieniu od wkładu S011 - bardziej rozbija mięso niż nacina włókna).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka / steaker elektryczny Inoxxi T-707
To wytrzymałe, przeznaczone do pracy ciągłej urządzenie napędzane jest wentylowanym silnikiem o mocy 400 W.
Dwa komplety ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec. Duża gardziel pozwala na obróbkę porcji o grubości do 20 mm i szerokości do 180 mm.
Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Kotleciarka elektryczna 750 W
Kotleciarka elektryczna 750 W.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Kotleciarka elektryczna, prasa do mięs, automatyczna maszyna do rozbijania kotletów, 720 kotletów/h, 230 V
Kotleciarka elektryczna, prasa do mięs, automatyczna maszyna do rozbijania kotletów, 720 kotletów/h, 230 V.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Kotleciarka elektryczna, prasa do mięs, automatyczna maszyna do rozbijania kotletów, 720 kotletów/h, 400 V
Kotleciarka elektryczna, prasa do mięs, automatyczna maszyna do rozbijania kotletów, 720 kotletów/h, 400 V.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Kotleciarka ręczna
Kotleciarka ręczna.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Kotleciarka, steaker ICONE 1100
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka, steaker ICONE 700
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka, steaker ICONE 700 Bacon(250 mm)
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka, steaker Slico E650
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin