Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.
Każda świeża żywność, którą trzymasz w lodówce przez kilka dni, musi być odpowiednio zapakowana. Aby zapewnić świeżość żywności, najlepiej używać pakowarki próżniowej.
Mięso lub inne produkty umieszczane są w specjalnych torebkach, po czym sprzęt odsysa powietrze. Dzięki temu produkty dłużej zachowują świeżość.
To główna, ale nie jedyna zaleta pakowania próżniowego:
- produkty nie tracą też swoich właściwości i naturalnej wilgotności,
- ponadto takie pakowanie znacznie ułatwia marynowanie potraw.
Zaletą jest również to, że produkty pakowane próżniowo zajmują mniej miejsca co pozwala optymalnie wykorzystać przestrzeń magazynową.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.