Wyposażenie stoisk sklepowych to kategoria, która posiada w swojej ofercie bardzo szeroki i różnorodny asortyment. W związku z tym oferowane wyposażenie stoisk posegregowane zostało według odpowiednich działów tematycznych, aby ułatwić Państwu poruszanie się po naszym sklepie, ale przede wszystkim sprawić, aby zakupy były sprawne, rzetelne i przyjemne.
W tej kategorii znajdziemy:
- wagi sklepowe - muszą się w nie wyposażyć wszyscy, którzy prowadzą sprzedaż towarów przy użyciu wagi. Są obowiązkowym wyposażeniem każdego stoiska sklepowego.
- wyposażenie sklepu mięsnego - ta kategoria obejmuje piece i rożna, meble ze stali nierdzewnej, odcinacze do papieru i folii, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa, kotleciarki, noże, tasaki, deski, kloce masarskie, pojemniki GN, pakowarki próżniowe i zgrzewarki.
- stoisko cukiernia i piekarnia - tace do prezentacji ciast
- wyposażenie sklepu warzywnego - znajdziemy tutaj m.in. wyspy na owoce i warzywa, regały, skrzynki na owoce i warzywa, podstawki display pod banany
- wyposażenie kas i ich otoczenie - to głównie bramki przykasowe i przeglądarki kasowe i informacyjne
Kuter do mięsa Titane 120V
Kutry do mięsa to profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Służą do rozdrabniania i emulgowania mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Przeznaczone do wykonywania farszu do wędlin i nie tylko. Kutry to urządzenia nie tylko funkcjonalne, ale także wygodne i łatwe w użytkowaniu oraz czyszczeniu. Mogą być wyposażone w wyrzutnik oraz termometr. Urządzenia posiadają łatwe w obsłudze panele sterowania.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kuter do mięsa Titane 80V
Kutry do mięsa to profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Służą do rozdrabniania i emulgowania mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Przeznaczone do wykonywania farszu do wędlin i nie tylko. Kutry to urządzenia nie tylko funkcjonalne, ale także wygodne i łatwe w użytkowaniu oraz czyszczeniu. Mogą być wyposażone w wyrzutnik oraz termometr. Urządzenia posiadają łatwe w obsłudze panele sterowania.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kuter do mięsa Titane 80-2
Kutry do mięsa to profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Służą do rozdrabniania i emulgowania mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Przeznaczone do wykonywania farszu do wędlin i nie tylko. Kutry to urządzenia nie tylko funkcjonalne, ale także wygodne i łatwe w użytkowaniu oraz czyszczeniu. Mogą być wyposażone w wyrzutnik oraz termometr. Urządzenia posiadają łatwe w obsłudze panele sterowania.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Nadziewarka Torsado, porcjomat, obkręcarka
Nadziewarka, obkręcarka/porcjomat TORSADO wykonana jest z wysokiej jakości materiałów. Praktyczna i niezwykle funkcjonalna konstrukcja pozwala na zwiększenie wydajności pracy w przetwórstwie mięsnym. Nadziewarki są bezpieczne w kontakcie z żywnością, odznaczają się długą żywotnością, są odporne na szkodliwe działanie czynników zewnętrznych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kuter do mięsa Titane 45 Variateur
Kutry do mięsa to profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Służą do rozdrabniania i emulgowania mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Przeznaczone do wykonywania farszu do wędlin i nie tylko. Kutry to urządzenia nie tylko funkcjonalne, ale także wygodne i łatwe w użytkowaniu oraz czyszczeniu. Mogą być wyposażone w wyrzutnik oraz termometr. Urządzenia posiadają łatwe w obsłudze panele sterowania.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Automatyczna prasa do mięsa, burgerów, formowania klopsików, formierka do klopsików C/E HF
Automatyczna prasa do mięsa, burgerów, formierka do klopsików.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Kuter do mięsa Titane 40-2
Kutry do mięsa to profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Służą do rozdrabniania i emulgowania mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Przeznaczone do wykonywania farszu do wędlin i nie tylko. Kutry to urządzenia nie tylko funkcjonalne, ale także wygodne i łatwe w użytkowaniu oraz czyszczeniu. Mogą być wyposażone w wyrzutnik oraz termometr. Urządzenia posiadają łatwe w obsłudze panele sterowania.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Maszyna, automatyczny wilk do mielenia mięsa TX130 auto
Maszyna do mielenia mięsa, wilk automatyczny TX 130 Auto przeznaczona do typowych zastosowań w sklepach o większej powierzchni jak również w gastronomii.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka, steaker ICONE 700 Bacon(250 mm)
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Piec do pizzy neapolitańskiej, 9x33 cm, AUGUSTO 9 E
Piec kopułowy do pizzy neapolitańskiej to połączenie tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną technologią pieców elektrycznych.
Komora pieca wyłożona jest ogniotrwałą ceramiką.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Krajalnica automatyczna do wędlin DEKO 834 EPB
Krajalnica Deko 834 EPB to model automatyczny z nożem 296 mm do krojenia produktów wędliniarskich.
Krajalnice automatyczne to innowacyjna technologia, wysokogatunkowe materiały oraz ergonomicznie zaprojektowane urządzenia.
Dostępność: Na zamówienie, dostawa w 14-21 dni roboczych
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka, steaker ICONE 1100
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Krajalnica uniwersalna do wędlin i serów Graef VA802H
Krajalnica Graef VA802H to model automatyczny z nożem 300 mm do krojenia produktów wędliniarskich i serowych. Krajalnice automatyczne VA firmy Graef to innowacyjna technologia, wysokogatunkowe materiały oraz ergonomicznie zaprojektowane urządzenia. Co więcej urządzenia firmy Graef spełniają najwyższe oczekiwania co do bezpieczeństwa ich użytkowania. Intuicyjny panel operatora pozwala w szybki sposób uzyskać odpowiednie ułożenie pokrojonego produktu: 4 kolumny po 6 cm każda, 4 rzędy z dowolnie ustalonym odstępem pomiędzy nimi, po okręgu z wieloma warstwami, w rzędach jeden plasterek na drugim.
Dostępność: Na zamówienie, dostawa w 14-21 dni roboczych
Wysyłka w: 48 godzin
Piec piekarniczy, elektryczny, 3 komorowy, modułowy, MT/1400/2
Piec piekarniczy, elektryczny, 3 komorowy, modułowy, MT/1400/2
Profesjonalny piec piekarniczy, elektryczny do cukierni/piekarni.
Nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Kotleciarka, steaker ICONE 700
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Dzielarko-zaokrąglarka do ciasta automatyczna Autobun 3-30
Profesjonalna dzielarko-zaokrąglarka przeznaczona do porcjowania i zaokrąglania ciasta.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Dzielarko-zaokrąglarka do ciasta automatyczna Autobun 3-52
Dzielarko-zaokrąglarka do ciasta automatyczna Autobun 3-52.
Profesjonalna dzielarko-zaokrąglarka przeznaczona do porcjowania i zaokrąglania ciasta.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Dzielarko-zaokrąglarka do ciasta automatyczna Autobun 4-14
Dzielarko-zaokrąglarka do ciasta automatyczna Autobun 4-14.
Profesjonalna dzielarko-zaokrąglarka przeznaczona do porcjowania i zaokrąglania ciasta.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Dzielarko-zaokrąglarka do ciasta automatyczna Autobun 4-30
Dzielarko-zaokrąglarka do ciasta automatyczna Autobun 4-30.
Profesjonalna dzielarko-zaokrąglarka przeznaczona do porcjowania i zaokrąglania ciasta.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Zaokrąglarka do ciasta, stożkowa piekarnicza SMQ20
Zaokrąglarka do ciasta, stożkowa piekarnicza SMQ20.
Profesjonalna zaokrąglarka stożkowa przeznaczona do zaokrąglania ciasta.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Zaokrąglarka do ciasta, stożkowa piekarnicza SMQ20S
Zaokrąglarka do ciasta, stożkowa piekarnicza SMQ20S.
Profesjonalna zaokrąglarka stożkowa przeznaczona do zaokrąglania ciasta.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Pakowarka wolnostojąca Inoxxi 6382N
Pakowarka wolnostojąca Inoxxi 6382N wyposażona w pokrywę wykonaną z stali nierdzewnej.
Model 6382N wyposażony w standardzie w programator (10 programów pakowania).
Urządzenie wyposażone jest w pompę firmy Busch.
Dostępność: Na zamówienie, dostawa w 14-21 dni roboczych
Wysyłka w: 48 godzin
Kotleciarka, steaker Slico E650
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Piec do pizzy neapolitańskiej, 6x33 cm, AUGUSTO 6 E
Piec kopułowy do pizzy neapolitańskiej to połączenie tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną technologią pieców elektrycznych.
Komora pieca wyłożona jest ogniotrwałą ceramiką.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Piec piekarniczy, elektryczny, 3 komorowy, modułowy, MT/1200/2
Piec piekarniczy, elektryczny, 3 komorowy, modułowy, MT/1200/2
Profesjonalny piec piekarniczy, elektryczny do cukierni/piekarni.
Nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Kuter do mięsa Titane 23
Kutry do mięsa to profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Służą do rozdrabniania i emulgowania mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Przeznaczone do wykonywania farszu do wędlin i nie tylko. Kutry to urządzenia nie tylko funkcjonalne, ale także wygodne i łatwe w użytkowaniu oraz czyszczeniu. Mogą być wyposażone w wyrzutnik oraz termometr. Urządzenia posiadają łatwe w obsłudze panele sterowania.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Piec konwekcyjno - parowy ChefTop Mind.Maps plus, 6xGN2/1, P 20.5 kW
Piec konwekcyjno - parowy ChefTop Mind.Maps plus, 6xGN2/1, P 20.5 kW.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Dzielarko-zaokrąglarka do ciasta RQCOMBI900
Profesjonalna dzielarko-zaokrąglarka przeznaczona do porcjowania i zaokrąglania ciasta.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Piła do mięsa i kości SX400 C
Piły do mięsa i kości mogą być wykorzystywane do krojenia mięsa świeżego oraz zamrożonego, z kością lub bez. Optymalna moc urządzenia oraz stabilna konstrukcja pozwalają na szybkie i precyzyjne cięcie. Konstrukcja oznacza się stabilnością, a także bardzo dużą wytrzymałością na urazy zewnętrzne. Piły posiadają wysokiej klasy ostrza, które są niezwykle ostre i trwałe. Mogą być używane nawet przy intensywnej eksploatacji przy krojeniu bardzo twardych elementów (kości, zamrożone mięso). Dodatkowym atutem są zamontowane przy urządzeniu zgarniaki, które ułatwiają montaż taśmy oraz jej czyszczenie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Piec konwekcyjno - parowy ChefTop plus, 10xGN1/1 , P 18.5 kW
Piec konwekcyjno - parowy ChefTop plus, 10xGN1/1 , P 18.5 kW.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Piła do mięsa i kości SX400
Piły do mięsa i kości mogą być wykorzystywane do krojenia mięsa świeżego oraz zamrożonego, z kością lub bez. Optymalna moc urządzenia oraz stabilna konstrukcja pozwalają na szybkie i precyzyjne cięcie. Konstrukcja oznacza się stabilnością, a także bardzo dużą wytrzymałością na urazy zewnętrzne. Piły posiadają wysokiej klasy ostrza, które są niezwykle ostre i trwałe. Mogą być używane nawet przy intensywnej eksploatacji przy krojeniu bardzo twardych elementów (kości, zamrożone mięso). Dodatkowym atutem są zamontowane przy urządzeniu zgarniaki, które ułatwiają montaż taśmy oraz jej czyszczenie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Maszyna, porcjomat z taśmą do wilka, wilk do mielenia mięsa PORTIO 140
Maszyna do mielenia mięsa, wilk, porcjomat z taśmą PORTIO 140 przeznaczony do typowych zastosowań w gastronomii.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Maszyna, wilk do mielenia mięsa, mieszałka TX114 ML
Maszyna do mielenia mięsa, mieszałka, wilko-mieszałka TX 114 ML przeznaczona do typowych zastosowań w sklepach o większej powierzchni jak również w gastronomii.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Piec piekarniczy, elektryczny, modułowy, obrotowy, PM-D-10
Piec piekarniczy, elektryczny, modułowy, obrotowy, PM-D-10
Profesjonalny piec piekarniczy, elektryczny, obrotowy do cukierni/piekarni.
Nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Piec piekarniczy, elektryczny, modułowy, obrotowy, PM-D-K 5+4
Piec piekarniczy, elektryczny, modułowy, obrotowy, PM-D-K 5+4
Profesjonalny piec piekarniczy, elektryczny, obrotowy do cukierni/piekarni.
Nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Maszyna, wilk do mielenia mięsa, mieszałka TX32 ML
Maszyna do mielenia mięsa, mieszałka, wilko-mieszałka TX 32 ML przeznaczona do typowych zastosowań w sklepach o większej powierzchni jak również w gastronomii.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Piec piekarniczy, elektryczny, 2 komorowy, modułowy, MD/1400/2
Piec piekarniczy, elektryczny, 2 komorowy, modułowy, MD/1400/2
Profesjonalny piec piekarniczy, elektryczny do cukierni/piekarni.
Nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Piec tunelowy, elektryczny, SET2000
Piec tunelowy, elektryczny, SET2000
Piec tunelowy to urządzenie nadające się do wszystkich rodzajów produktów od pizzy do wyrobów gastronomicznych i cukierniczych, gwarantujące równomierne pieczenie, prędkość i oszczędność czasu.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Piec tunelowy, gazowy, SEG2000
Piec tunelowy, gazowy, SEG2000
Piec tunelowy to urządzenie nadające się do wszystkich rodzajów produktów od pizzy do wyrobów gastronomicznych i cukierniczych, gwarantujące równomierne pieczenie, prędkość i oszczędność czasu.
Przeznaczony jest do ciągłego i seryjnego użytku, np. w sieciach restauracji.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Piła do mięsa i kości SX400 S
Piły do mięsa i kości mogą być wykorzystywane do krojenia mięsa świeżego oraz zamrożonego, z kością lub bez. Optymalna moc urządzenia oraz stabilna konstrukcja pozwalają na szybkie i precyzyjne cięcie. Konstrukcja oznacza się stabilnością, a także bardzo dużą wytrzymałością na urazy zewnętrzne. Piły posiadają wysokiej klasy ostrza, które są niezwykle ostre i trwałe. Mogą być używane nawet przy intensywnej eksploatacji przy krojeniu bardzo twardych elementów (kości, zamrożone mięso). Dodatkowym atutem są zamontowane przy urządzeniu zgarniaki, które ułatwiają montaż taśmy oraz jej czyszczenie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Krajalnica, gilotyna do cięcia sera Comtoise
Krajalnica, gilotyna do sera COMTOISE to profesjonalne urządzenie przeznaczone do cięcia serów twardych (Comte, Beaufort, Parmesan, Cantal). Gilotyna gwarantuje bardzo precyzyjne i czyste cięcie. Może również służyć jako witryna do prezentacji produktu. Dzięki swej funkcjonalności sprawia, że uciążliwe cięcie twardych serów nożem stało się proste i przyjemne.
Dostępność: Dostawa 4-5 tygodni
Wysyłka w: 48 godzin
Pakowarka wolnostojąca Inoxxi 4062N
Pakowarka wolnostojąca Inoxxi 4062N wyposażona w pokrywę wykonaną z stali nierdzewnej.
Model 4062N wyposażony w standardzie w programator (10 programów pakowania).
Urządzenie wyposażone jest w pompę firmy Busch.
Dostępność: Na zamówienie, dostawa w 14-21 dni roboczych
Wysyłka w: 48 godzin
Nadziewarka do kiełbas hydrauliczna PHX 60
Nadziewarki do kiełbas hydrauliczne wykonane są z wysokiej jakości materiałów. Praktyczna i niezwykle funkcjonalna konstrukcja pozwala na zwiększenie wydajności pracy w przetwórstwie mięsnym. Nadziewarki są bezpieczne w kontakcie z żywnością, odznaczają się długą żywotnością, są odporne na szkodliwe działanie czynników zewnętrznych. Dostosowane do mniejszych zakładów przetwórstwa mięsnego lub jako dodatkowa nadziewarka do produkcji kiełbas wysokogatunkowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Piec piekarniczy, elektryczny, 3 komorowy, modułowy, MT/800/2
Piec piekarniczy, elektryczny, 3 komorowy, modułowy, MT/800/2
Profesjonalny piec piekarniczy, elektryczny do cukierni/piekarni.
Nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Wilk wolnostojący Inoxxi WLS 1500-32 z systemem Unger S5 i silnikiem 4,1 kW
Wolnostojący wysokowydajny wilk do mięsa Inoxxi WLS 1500-32 w całości wykonany jest ze stali nierdzewnej.
Bardzo łatwy w utrzymaniu w czystości pozwala na wydajną i szybką pracę.
Możliwość zastosowanie dwóch rodzajów misy (do wyboru płaska lub skośna boczna). W standardzie – misa skośna.
Możliwość zwiększenia mocy silnika.
W standardzie maszyna wyposażona w zestaw tnący Enterprise.
Maszyna z systemem Unger S5.
Dostępność: Na zamówienie, dostawa w 14-21 dni roboczych
Wysyłka w: 48 godzin
Piec piekarniczy, elektryczny, 2 komorowy, modułowy, MD/1400/1
Piec piekarniczy, elektryczny, 2 komorowy, modułowy, MD/1400/1
Profesjonalny piec piekarniczy, elektryczny do cukierni/piekarni.
Nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Piec piekarniczy, elektryczny, 2 komorowy, modułowy, MD/1200/2
Piec piekarniczy, elektryczny, 2 komorowy, modułowy, MD/1200/2
Profesjonalny piec piekarniczy, elektryczny do cukierni/piekarni.
Nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Piec gazowy obrotowy do pizzy, rotacyjny, 6x30 cm, RQ.SPO.04
Profesjonalny gazowy obrotowy piec do pizzy.
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.