Kotleciarka, steaker, Victor Pro, skruszacz do mięsa, 420 steków na godzinę
Opis
Urządzenie Victor Pro służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.
Innowacyjność urządzenia polega na braku - w stosunku do tradycyjnych rozwiązań - wałków płaszczących, które obniżają wartość przygotowywanych posiłków powodując wypływ naturalnych soków z mięsa.
- szybkość i komfort pracy: aż 420 sztuk na godzinę;
- dużo mniejsze ubytki wagowe przez zatrzymanie soków mięsnych (nacinanie włókien mięsnych na całej powierzchni nie powoduje miażdżenia struktury i wypływu soków naturalnych);
- czterokrotnie krótszy czas marynowania;
- łatwość formowania rozbitego mięsa; krótszy o prawie 50% czas obróbki cieplnej potraw;
- powtarzalność – zawsze równomiernie, bezbłędnie nacina i delikatnie rozgniata płaty mięsa;
- jakość – mięso po zastosowaniu stekera zachowa swoje aromaty, będzie bardziej soczyste i łatwiejsze
w przygotowaniu podczas procesu formowania oraz obróbki cieplnej; - higiena – dzięki przemyślanej konstrukcji osłony mechanizmu tnącego oraz łatwości demontażu elementów sprzętu nie ma problemów z utrzymaniem steakera oraz jego otoczenia w czystości.
Dane techniczne:
- Wymiary: 500 x 310 x 500.
- Maksymalna szerokość nacinanego mięsa 158 x 23 mm.
- Moc 370 kW. Waga 20,00 kg
Pliki do pobrania:
Dane techniczne
Poziom cen | Najlepszy stosunek jakości do ceny. Produkt polecany. |