Piec piekarniczy, elektryczny, 1 komorowy, modułowy, T POLIS 4 / MC18

piec piekarniczy.jpg
  • promocja
Dostępność: Dostępność ograniczona, konieczny kontakt telefoniczny.
Wysyłka w: Termin dostawy uzgadniany telefonicznie zależnie od zamawianej ilości.
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 24 717,67 zł

Cena regularna: 33 000,90 zł

24717.67
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 24 717,67 zł
Cena netto: 20 095,67 zł

Cena regularna: 26 830,00 zł

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 20 095,67 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Imp02
Kod produktu: T POLIS 4 / MC18

Opis

Profesjonalny piec piekarniczy, elektryczny do cukierni/piekarni.

Nadaje się do wypieku wyrobów piekarniczo-cukierniczych czy do wypieku pizzy.

Dolna część komory może być wyłożona płytą szamotową lub tłoczoną blachą - konieczny wybór przy składaniu zamówienia.

Dno komory wyłożone blachą idealnie sprawdzi się przy wypiekaniu na blachach czy foremkach - w przeciwieństwie do płyty szamotowej, blacha szybciej nagrzewa się i osiąga pożądaną temperaturę.

Płyta szamotowa zapewnia doskonałe wypiekanie i doskonały rozkład temperatur w komorze pieca.

Charakterystyka produktu: 

  • modułowy piec piekarniczy
  • można piętrować maksymalnie do 4 pieców
  • elektroniczny panel sterowania z możliwością zapisania do 20 programów
  • funkcja nagrzewania wstępnego - umożliwia wstępne nagrzewanie pieca – w dwóch trybach czasowych
  • funkcja automatycznego czyszczenia - służy do czyszczenia i sterylizacji komory pieczenia
  • możliwość czasowego zaprogramowania startu urządzenia
  • kontrola ciepła poprzez elektroniczną regulację temperatury
  • oddzielne sterowanie górnymi i dolnymi grzałkami
  • grzałki przy drzwiczkach zabudowane stalą nierdzewną
  • tryb energooszczędny - pozwala na zmniejszenia poboru energii
  • obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • podwójne halogenowe podświetlenie wnętrza komory
  • przeszklone okienko rewizyjne umożliwiające podgląd wypieku

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne: 1250x1610x360 mm
  • wymiary wewnętrzne: 830x1260x180 mm
  • wysokość komory: 18 cm
  • izolacja: wełna mineralna
  • pojemność blach 400x600: 4
  • pojemność pizz Ø 33 cm: 6
  • temperatura: do 400°C
  • moc: 10,0 kW/h
  • napięcie: 400 V
  • waga: 200 kg

Wyposażenie opcjonalne dodatkowo płatne:

  • generator pary
  • okap
  • komora wzrostowa
  • podstawa na kółkach
  • podwyższenie konstrukcji modułowej o 15 lub 30 cm

Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 602102403 lub mailowo: biuro.formula@gmail.com)

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl