Piec do pizzy ze sterowaniem manualnym 000.PEP-1 SM
Opis
Piec do pizzy ze sterowaniem manualnym.
Piec przeznaczony do profesjonalnego użytku w gastronomii, a także w restauracjach czy barach.
Komora wypiekowa wykonana jest z blachy odpornej na korozję, we górnej i dolnej części komory umieszczone są elementy grzejne. W przedniej części znajdują się drzwi z wziernikiem. Na prawym boku komory umieszczony jest otwór wentylacyjny oraz oświetlenie komory.
Dane techniczne:
- wymiary: 1000x946x450 mm
- wymiary komory: 720x680x140 mm
- moc: 6,0 kW
- zakres temperatur: 50°-500°C
- wsad: 4 x 32 cm
- napięcie znamionowe, rodzaj prądu: 400V 3N~ 50Hz
- oświetlenie komory: TAK
Dane techniczne
Poziom cen | Wybór ekonomiczny. Niska cena. Polecane dla małych sklepów. |