Kotleciarka (steker) do mięsa KM20
Opis
Kotleciarka (steker) do mięsa KM20
Przeznaczony do użytku w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu.
Kotleciarka to profesjonalne, wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania plastrów mięsa. Doskonałe do przygotowania mięsa pieczeniowego, smażonego do krótkiego podsmażania, grillowania, marynowania i pakowania próżniowego.
- zasilanie jednofazowe 230 V
- specjalnie ukształtowane segmenty ugniatające ze stali nierdzewnej
- skuteczne rozgniatanie w pierwszym cyklu
- wysoka wydajność użytkowa
- szybka i prosta wymiana modułu rozgniatającego
- otwór wlotowy dostosowany do pracy z dużymi i grubymi (do 25 mm) porcjami mięsa
- odpowiednia wysokość wylotu gwarantuje wysoki komfort użytkowania
- łatwa w utrzymaniu czystości
- wysokie bezpieczeństwo pracy
- wygodna w obsłudze
Pliki do pobrania:
Dane techniczne
Poziom cen | Najlepszy stosunek jakości do ceny. Produkt polecany. |