Wilk maszynka do mięsa Kitchen Line 22 z sitkiem 6 i 8 mm
Cena regularna:
3 168,48 zł
Cena regularna:
2 576,00 zł
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Jak sprawnie obsłużyć klientów? - Profesjonalny wilk/maszynka do mięsa Kitchen Line 12, marki Hendi. Doskonale sprawdza się w większych sklepach, restauracjach. Bardzo duża wydajność chwilowa (do 220 kg/h) umożliwia szybką obsługę klientów. Sitko nóż i ślimak ze stali nierdzewnej.
Opis maszynki:
- 24 miesiące gwarancji
– Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
– Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
– Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
– Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
– Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
– Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
– Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
– 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
– Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
– Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
– Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
– Antypoślizgowe nóżki
– Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
– Wydajność chwilowa 200 – 220 kg/h
– prędkość obrotowa: 170 (rpm)
UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej
Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę
Nie dopuszczać do przegrzania silnika
W zestawie:
– 2 sitka z otworami ø6 mm i ø8 mm ze stali nierdzewnej
– Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
– Lejek do kiełbas z polipropylenu
– Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
– Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej (po 15 min. pracy wyłączyć do ostygnięcia ok. 5 min)
– Silnik o mocy 750 W
– Wydajność chwilowa: do 220 kg/h
– Średnica sitka ø 69,8 mm
– Waga: 24,5 kg
link do filmu: https://youtu.be/srdryHBOpAs