Kotleciarka (steker) do mięsa S20
Opis
Kotleciarka (steker) do mięsa S20
Przeznaczona do użytku w marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, w gastronomii, restauracjach, zakładach gastronomicznych i cateringu.
Kotleciarka to profesjonalne, wysokowydajne urządzenie do przetwarzania każdego rodzaju mięsa a w szczególności drobiu, wieprzowiny i wołowiny w celu grillowania, podsmażania, duszenia lub marynowania.
- zasilanie jednofazowe 230 V
- specjalnie ukształtowane nożyki nacinające ze stali nierdzewnej
- wysoka wydajność użytkowa
- szybka i prosta wymiana modułu nacinającego
- duży lej wlotowy umożliwia szybkie i bezproblemowe przetwarzanie dużych i grubych porcji bez konieczności używania popychacza
- odpowiednia wysokość wylotu gwarantuje wysoki komfort użytkowania
- łatwa w utrzymaniu czystości
- wysokie bezpieczeństwo pracy
- wygodna w obsłudze
- przeznaczona do pracy ciągłej
Pliki do pobrania:
Dane techniczne
Poziom cen | Najlepszy stosunek jakości do ceny. Produkt polecany. |