Wędzarnia, komora wędzarnicza elektroniczna Bradley Professional P10 1000w Hot Food Smoker
Opis
Wędzarnia, komora wędzarnicza elektroniczna Bradley Professional P10 to w pełni automatyczna wędzarnia idealna do profesjonalnych kuchni.
Wędzarnia do wędzenia produktów do 10 godzin bez konieczności uzupełniania brykietu i wody. Możliwość wędzenia z maksymalnie 50 ulubionymi przepisami, które można pobrać za pomocą pamięci USB.
Cechy charakteryzujące komorę wędzarniczą Bradley Professional P10:
- wędzenie do 10 godzin
- cyfrowe ustawianie czasu, temperatury i ilości dymu
- wbudowany generator dymu z przegrodą Bisquette® (brykiety) z okienkiem i automatycznym przesuwem Bisquette®
- konstrukcja korpusu ze stali nierdzewnej
- poprawiona dokładność temperatury i podwójne sondy temperatury
- wyposażona w ogrzewanie sterowane PID (proporcjonalno-całkująco-różniczkująca)
- 50 zapisanych przepisów
- prosta obsługa
Parametry techniczne komory wędzarniczej Bradley Professional P10 :
- napięcie: 240V AC
- częstotliwość: 50 / 60 Hz
- moc: 1000W
- grzałki komory: 2 x 400W
- grzałki brykietów: 2 x 100W
- wewnętrzna pojemność: 76 l
- maksymalna ilość półek: 5 pólek , 4 są w zestawie
- powierzchnia wędzenia: 5 x 0.13 m² / 5 x 201.6 inches²
- zakres regulacji czasu gotowania: 0-10 godz.
- regulowany przyrost czasu gotowania: jednorazowo 10 min
- zakres regulacji czasu zadymienia: 00:20-9:40Hrs
- regulowany przyrost czasu wędzenia: 20 min
- zakres temperatur wędzenia: 30 – 160℃
- zakres dokładności przyrostu/spadku temperatur 1℃/1 at the time
- temperatura zewnętrzna dopuszczalna do pracy urządzenia: -9 – 50℃
- regulowany zakres temperatury docelowej po podłączeniu do wędzarni: 5 – 100 ℃
- regulowany przyrost zakresu: 1 ℃ / 1 w czasie
- zakres pomiaru wewnętrznej żywności: 0-100 ℃