Kuter do mięsa Titane 23
Opis
Kutry do mięsa to profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Służą do rozdrabniania i emulgowania mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Przeznaczone do wykonywania farszu do wędlin i nie tylko. Kutry to urządzenia nie tylko funkcjonalne, ale także wygodne i łatwe w użytkowaniu oraz czyszczeniu. Mogą być wyposażone w wyrzutnik oraz termometr. Urządzenia posiadają łatwe w obsłudze panele sterowania.
Cechy charakteryzujące model Titane 23:
- w całości wykonany z Inox 1810
- urządzenie na stół
- 2 prędkości noży
- 2 prędkość misy
- wyposażony w 2 silniki
- obudowa jednobryłowa
- wyposażony w 6 noży
- pokrywa wyciszająca
- minimalna szczelina między nożami a misą pozwala na otrzymanie bardzo gładkiego farszu/emulsji z zachowaniem niskiej temperatury farszu
- zgodny z normami CE
Parametry techniczne modelu Titane 23:
- zasilanie: TRI, 400V, 50 Hz
- pojemność: 23 l
- prędkość misy: 12/24 obr/min
- prędkość noży: 1500-3000 obr/min
- moc silnika misy: 0,55 - 0,7 CV ( 0,4 Kw-0,5 Kw)
- moc silnika noży: 4,5-6 CV/ 3,3-4,4 Kw
- misa: odlew Inox
- waga: 260 kg
Opcje dodatkowo płatne:
- nóż (sztuka) - 414,00 zł netto
- podstawka na kółkach - 2208,00 zł netto
- termometr mechaniczny - 1081,00 zł netto
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 602102403, lub mailowo: biuro.formula@gmail.com)